ContentGuru | Storm
Storm Cloud Contact Center is het grootste communicatie-integratieplatform ter wereld. Het is een cloud-oplossing voor klantcontact. 
Met storm is klantcommunicatie over alle kanalen (telefoon, email, sms, chat, social media, etc) heen te integreren met bestaande applicaties die in organisaties worden gebruikt (Workforcemanagement, CRM, financiële applicaties, etc). Ook werkt storm uitstekend samen met bestaande telefonieomgevingen. storm wordt geleverd vanuit de cloud. Het enige wat nodig is, is een internetverbinding en device.

Het storm-platform is voor iedere organisatie geschikt. Want of het nu gaat om een aantal kleine uitbreidingen of een compleet schaalbare structuuroplossing: we realiseren altijd een centrale omgeving die voor ieder bedrijf eenvoudig te beheren is. 

Dankzij een flexibel licentiemodel betaalt u niet voor een vaststaand pakket met oplossingen, maar bepaalt u zelf welke diensten op uw organisatie van toepassing zijn. Kiest u voor storm, dan kiest u voor migreren in een tempo dat past bij de visie en doelstellingen van uw organisatie.
VOOR MEER INFORMATIE OVER HET STORM CLOUD CONTACT CENTER PLATFORM NEEM CONTACT MET ONS OP